/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Când ar putea avea loc întâlnirea dintre Trump și Putin

missing
25 iunie 2018, ora 11:07

Potrivit aceleiași surse, Putin a discutat cu cancelarul Austriei Sebastian Kurz despre întâlnirea sa cu Trump la Viena, la începutul lunii iunie. După cum scrie Kronen Zeitung, partea britanică este împotriva întâlnirii dintre Trump și Putin. Potrivit informațiilor sale, decizia finală va fi luată la mijlocul săptămânii viitoare.

Pe 21 iunie, The Times a scris despre îngrijorările Marei Britanii cu privire la întâlnirea dintre Putin și Trump. Potrivit ziarului, pentru Marea Britanie „ar fi mai bine“, ca reuniunea să aibă loc după summit-ul șefilor de stat NATO, stabilită pentru 11-12 iulie și după vizita lui Trump în Marea Britanie planificată pe 13 iulie. Potrivit sursei diplomatice a ziarului, întâlnirea lui Trump cu Putin ar fi cauzat “confuzie și alarmă” și ar deveni un eveniment cu tentă negativă.

Dmitri Peskov, secretarul de presă al lui Putin a declarat că Kremlinul nu este gata să vorbească despre datele exacte ce țin de reuniunea celor doi președinți, transmite Interfax. Recent acesta a menționat că Kremlinul va informa despre întâlnire imediat ce va fi pregătit. Casa Albă deocamdată nu a făcut comentarii cu privire la acest fapt.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram