Protestul pașnic pentru validarea mandatului lui Andrei Năstase continuă astăzi, 25 iunie, în fața Curții Supreme de Justiție, la ora 15.30, atunci când va avea loc ședința pentru examinarea recursului depus de liderul Platformei DA.

UPDATE 21:08. Curtea Supremă de Justiție a respins recursul lui Năstase, astfel alegerile din Chișinău rămân anulate

UPDATE 17:31 Cererea de recuzare a fost respinsă

UPDATE 16:36. Năstase a cerut recuzarea completului de judecată, instanța examinează recursul liderului Platformei DA.

UPDATE 16:19. Bulevardul a fost deblocat, protestatarii au revenit în fața Curții Supreme de Justiție.

UPDATE 16:04. Protestatarii planifică să blocheze bulevardul Grigore Vieru. Corespondentul TV8 transmite că protestatarii vor merge pe zebră timp de câteva minute.

UPDATE 15:44. Năstase a anunțat că merge împreună cu avocatul său la ședința Curții, el anunțând că l-a recuzat pe judecătorul Ion Druță.

UPDATE 15:34. Năstase a declarat că până la ora 15 a așteptat o declarație de abținere de la judecătorii de la CSJ. Năstase a spus că s-a dresat la Prcuratură pentru a i se intenta un dosar penal pe numele președintelui CSJ, Ion Druță, unul dintre membrii completului de judecată care va examina admisibilitatea recursului liderului Platformei DA.

UPDATE 15:31. Maia Sandu a mulțumit oamenilor prezenți la manifestație și a rugat să fie și astăzi pașnici în ciuda poliției și a pompierilor prezenți la Curtea Supremă de Justiției.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!