/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

„Ne îmbrăcăm în negru!” Marți dimineața în fața primăriei Chișinău va avea loc un nou protest

25 iunie 2018, ora 23:18

În descrierea evenimentului, organizatorii scriu: „Plahotniuc a declarat Război Cetățenilor! Astăzi a fost instaurată oficial dictatura în Republica Moldova. Începem Rezistența cu un protest la 7:30 dimineața la Primărie!”,

În același timp la protestul din fața Curții Supreme de Justiție Maia Sandu a anunțat că marți dimineața Platforma Da și PAS vor anunța acțiunile ulterioare care urmează a fi efectuate după decizia CSJ de astăzi, 25 iunie.

Precizăm că CSJ a menținut hotărârea Judecătoriei Chișinău și Curții de Apel care au decis anularea alegerilor locale din 20 mai și 3 iunie câștigate de liderul Platformei DA, Andrei Năstase, din motiv că acesta și contracandidatul său Ion Ceban ar fi făcut agitație electorală în ziua celui de-al doilea scrutin.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram