social

Au intrat noaptea în casele oamenilor și au furat de 160 de mii de lei. Doi bărbați, reținuți

26 iunie 2018, ora 11:52
Distribuie:

Potrivit Poliției, suspecții pătrundeau în locuințe noaptea, după ce stricau geamurile. Aceștia erau echipați cu mănuși și aveau fața acoperită cu măști, aplicau forța fizică asupra victimelor, cauzându-le vătămări corporale ușoare. Ulterior, sustrăgeau din locuință bani și diferite obiecte de preț (obiecte din aur, armă de vânătoare, pistol, notebook, ceasuri de mână). Prejudiciul cauzat victimelor constituie 160 000 lei.

Oamenii legii au stabilit că timp de o lună suspecții au săvârșit un furt în satul Sadovoe și un jaf în satul Corjăuți. În urma perchezițiilor la domiciliile celor reținuți, au fost găsite o mare parte din bunurile furate, dar și obiectele care au fost folosite la comiterea infracțiunilor. 

Suspecții sunt arestați pentru 30 de zile. Anterior, aceștia au fost condamnați pentru tâlhărie. Ei riscă închisoare de la 2 la 7 ani.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram