/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/AUDIO/ Protestul din fața Primăriei, pretext pentru a da peste cap traficul rutier în Capitală?

26 iunie 2018, ora 15:23

Tatiana Chirilenco susține că, de cum a urcat în troleibuzul nr. 10 din sec. Râșcani, șoferul a anunțat că va circula doar până la stația Grădina Publică „Ștefan cel Mare”, deși protestul a avut loc în fața Primăriei Chișinău.

„După ce am ajuns la stația de vizavi de Guvern, i-am zis șoferului că trebuie să ajung la str. Alexei Mateevici și l-am întrebat de ce traseul a fost modificat dacă protestele au loc pe altă stradă, la care șoferul mi-a răspuns că nu mă poate ajuta cu nimic. Acestea sunt ordinele!”.

Femeia mai spune că a încercat să vorbească cu un superior de la Regia Transport Electric. Acesta însă i-a explicat că str. Pușkin este blocată de către polițiști din cauza protestului și că niciun troleibuz nu poate circula. Pentru a se convinge, Tatiana Chirilenco a mers până la str. Pușkin , pentru a vedea că de fapt transportul de pe acea stradă în jos circulă fără impedimente. Și de această dată a rugat un polițist să-i explice situația. Polițistul însă s-a scuzat, spunând că nu știe nimic.

Amintim că circulația rutieră pe bulevardul Ștefan cel Mare, de la str. Mihai Viteazu până la Ciuflea, a fost sistată astăzi sub pretextul protestelor din centrul Capitalei.

Protestul pașnic  a fost organizat de PPDA și PAS, după ce Curtea Supremă de Justiție a invalidat ieri rezultatele alegerilor locale din 3 iunie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram