Pe 26 iunie vom avea parte de vreme posomorâtă, dar tabloul meteorologic va suporta ceva schimbări. Temperaturile vor fi în creștere față de zilele precedente, totuși înnorările se vor menține la ordinea zilei. Cert e ca ploile se vor retrage, iar printre nori vom avea parte și de ceva momente însorite. Vântul va adia din Nord-Est.

În nordul țării vremea va fi posomorâtă, iar temperaturile vor rămâne destul de modeste. 20 de grade vor fi dimineața și 23 până la amiază.

Vreme trista și mulți nori vor fi și în regiunea de centru. Dimineața se vor înregistra 20 de grade, iar la orele amiezii se așteaptă 26.

În sudul țării unde de asemenea se așteaptă vreme posomorâtă. 22 de grade vor fi de dimineață și 26 la prânz. După zilele toride de care am avut parte ne vom bucura și în capitala de temperaturi reconfortante. Totuși cerul va fi acoperit de nori. La noapte vor fi 15 grade, iar ziua vom avea 27.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!