Protestul anunțat de liderii PAS și Platforma DA din fața primăriei a început. La moment la manifestației sunt prezenți câțiva zeci de oameni. Amintim că, protestul a fost anunțat după ce luni Curtea Supremă de Justiție a menținut decizia Curții de Apel și a judecătoriei Chișinău prin care alegerile locale din Capitală au fost declarate nevalide. Participanții au venit îmbrăcați în negru.

UPDATE 9:40. Deși protestul a fost declarat închis, oamenii au rămas în preajma primăriei Chișinău.

UPDATE 9:30. Protestul a fost declarat închis, Andrei Năstase precizând că Platforma DA și PAS vor veni cu informații suplimentare despre acțiunile lor prin intermediul comunicatelor de presă.

UPDATE: 8:54. Oamenii scandează Jos Dictatura, iar la îndemnul Maiei Sandu s-au așezat pe trotuar și au eliberat carosabilul.

UPDATE. 8:04 Oamenii scandează Jos Mafia

UPDATE 7:55 Circulația rutieră pe bd. Ștefan cel Mare a fost oprită în perimetrul străzilor V. Alecsandri și Bodoni, se permite doar troleibuzelor.

UPDATE 7:50. Andrei Năstase a rugat polițiștii să nu agreseze oamenii. El a mai spus că pr

UPDATE 7:36. „Noi nu cedăm!”

UPDATE 7:35. Mulțimea scandează „Năstase e primarul”, „Hoții”. Andrei Năstase este prezent la protest.

UPDATE 7:29 Oamenii au încercat să intre în primărie văzând că accesul le este restricționat au început a scanda Jos Mafia!

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!