/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Veste bună pentru transportatorii moldoveni! Vor putea tranzita România fără autorizații speciale

missing
27 iunie 2018, ora 15:18

Scopul ședinței este de a intensifica relațiile în domeniul transportului rutier internațional între Republica Moldova și România în interesul operatorilor de transport. Comisia mixtă analizează dificultățile care apar în cooperarea bilaterală și identifică soluțiile pentru rezolvarea lor, în interesul operatorilor de transport din România și Republica Moldova.

În cadrul ședinței a fost discutată și problema taxelor pentru folosirea drumurilor de către autovehiculele neînmatriculate în Republica Moldova, care a fost introdusă pe teritoriul Republicii Moldova din februarie 2018, precum și timpul îndelungat al staționării camioanelor la punctele de trecere a frontierei de stat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram