/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Un copil de cinci ani a fost salvat de pompieri dintr-un apartament cuprins de flăcări

29 iunie 2018, ora 09:38

Pompieri au fost alertați pe strada Căușeni din capitală, unde interiorul apartamentului a fost cuprins de flăcări. Salvatorii prezenți la fața locului au stabilit că în interior se afla un copil de cinci ani, iar acasă nu erau maturi. Salvatorii au evacuat băiatul prin geam de la etajul trei, folosind autoscara de intervenție. Ulterior, minorul a fost preluat de către ambulanță.

Potrivit primelor informații, copilul nu a suportat traume și nici intoxicare cu monoxid de carbon, pompierii reușind să scoată micuțul fără ca acesta să aibă de suferit.

Incendiul a fost lichidat rapid de către două echipaje ale IGSU. În urma arderii au fost distruse bunurile materiale din interiorul bucătăriei apartamentului. Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram