/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Platforma caritate.md își reia activitatea. Anunțul făcut de Svetlana Sainsus

30 iunie 2018, ora 21:44

Dragii mei, avem o noutate frumoasă (poate nu pentru toți) începând cu data de 1 iulie, reîncepem a prelua cazuri noi pe platforma noastră www.caritate.md. Este greu să stăm și să privim cazurile în lista de așteptare fără a face nimic. Viața oamenilor este mult mai importantă decât orice și pentru asta am găsit putere să continuăm. Este greu să continui după tot prin ce am trecut, dar mai greu este să ne oprim după toate momentele frumoase, vieți salvate și destine schimbate….Atâta timp cât este nevoie de noi și atâta timp cât oamenii ne vor fi alături, noi vom încerca să ajutăm și să facem lucruri frumoase în continuare. Mulțumim enorm celor care ne susțin, care au încredere, mulțumim pt încurajări și gânduri bune. Noi la rândul nostru promitem în continuare verificarea cazurilor cu cea mai mare strictețe pt că ceea ce contează cel mai mult este încrederea voastră❤️?? Ne asumăm orice risc și continuăm activitatea”, a scris Svetlana Sainsus pe pagina sa de facebook.

Amintim că, fondatorii platformei Caritate.md au ajuns în mijlocul unui scandal urmare a unei investigații RISE-Moldova în care fondatorii Caritate.md sunt acuzați că ar fi intrat în cârdășie cu reprezentanții clinicii „Medical Park” în Moldova și, în schimbul unui comision, fundația de caritate ar fi recomandat pacienților spitalul din Turcia. Atât reprezentanții „Caritate.md”, cât și cei ai clinicii din Turcia resping acuzațiile. Cazul este investigat de Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate, care a pornit un dosar penal in rem.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram