Război în Ucraina, ziua 170: Explozii în regiunea Herson. Anunțul făcut de operatorul ucrainean de energie nucleară

politic

Câți participanți au fost la protestul „Oprim dictatorul” din centrul Capitalei, potrivit organizatorilor

01 iulie 2018, ora 23:42
Distribuie:

Astăzi, ACUM, am fost aproximativ 40 000 de oameni ai rezistenței! Împreună vom continua lupta pentru democrație și vom opri dictatorul!”, menționează partidul într-o postare pe pagina de facebook.

Menționăm că protestul din Piața Marii Adunări Naționale s-a terminat după un marș la sediul PDM și pe strada Bulgară unde locuiește liderul PD Vladimir Plahotniuc. În cadrul manifestației, rotestatarii au adoptat o rezoluției prin care cer guvernării să valideze alegerile locale din Chișinău, să anuleze sistemul mixt și ca judecătorii care au luat decizia de invalidare a alegerilor să fie demiși să trași la răspundere. De asemenea, prin textul rezoluției se mai spune că în cazul în care guvernarea nu va demara imediat acțiunile necesare pentru îndeplinirea revendicărilor în cadrul actualei sesiuni parlamentare, în localitățile țării, precum și în diasporă, comitetele locale și regionale ale Mișcării de Rezistență Națională vor întreprinde acțiuni pașnice de nesupunere civică.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram