/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Bărbatul, suspectat de moarte fiului Anatol Țăranu, a fost plasat în arest preventiv pe 30 de zile

missing
02 iulie 2018, ora 12:31

Avocatul suspectului a declarat presei că clientul său își revine din starea de afect, dar își recunoaște vina. Însuși, Babin a fost escortat de polițiști, dar a refuzat să discute cu presa.

Amintim că, sâmbătă noaptea fiul analistului politic Anatol Țăranu a fost împușcat mortal. Poliția a informat că a reținut un suspect de 32 de ani pe acest caz care l-ar fi împușcat pe Teodor Țăranu de trei ori în urma unui conflict iscat între ei, ambii fiind în stare de ebrietate.

Arma din care a fost împușcat Teodor era deținută legal, iar în apartamentului suspectului au fost găsite și alte arme, pe care Babin de asemenea, le deținea legal. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă închisoare de la 10 la 15 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram