Un complex sportiv va fi amplasat în hotarele Parcului „Valea Trandafirilor" pe o suprafață de 1,14 ha, potrivit unei decizii aprobate de Primărie la data de 28 iunie.

Complexul va include un skate park, teren de baschet, fotbal, volei și va fi iluminat pe timp de noapte. „E un concept de reamenajare a Parcului Valea Trandafirilor destul de complex, care presupune un centru sportiv modern, municipal, care include în sine un skate park și mai multe terenuri sportive de fotbal, volei, baschet”, a declarat Alexandru Panfilii, șeful Direcției construcții capitale în cadrul ședinței CMC.

Complexul urmează să fie construit pe parcursul acestui an. În cel mai scurt timp, va fi anunțată licitația pentru selectarea companiei de proiectare și de construcție a complexului sportiv. Cheltuielile vor fi suportate de către bugetul municipal. În acest sens, deja au fost alocate 6 milioane de lei.

În decizie mai este specificat faptul că după finalizarea lucrărilor de construire, obiectivul edificat va fi transmis în gestiune „Asociației de gospodărire a spațiilor verzi”.

Suprafața de teren pentru amplasarea complexului sportiv

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!