/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Un tânăr din Cantemir a decedat la spital după ce ar fi fost bătut de alte trei persoane

missing
02 iulie 2018, ora 08:58

Potrivit poliției, cazul a fost înregistra la 24 iunie curent. Oamenii legii au fost informați că la Spitalul raional Cantemir a fost internat un tânăr de 27 de ani, în stare gravă, iar în urma leziunilor cauzate, victima a decedat.

Pe faptul dat a fost inițiată o cauză penală în baza art. 287 al. 2 (Huliganism) și art. 151 al. 4 (Vătămarea intenționată gravă a integrității corporale sau a sănătății care au provocat decesul victimei).

În urma măsurilor întreprinse, poliția a stabilit că tânărul a fost agresat fizic într-un local din orașul Cantemir, de către un grup de persoane. Aceștia, s-au dovedit a fi trei locuitori ai raionului Cantemir, cu vârsta cuprinsă între 18 și 23 de ani.

La moment, poliția a reținut pe unul dintre agresori, în privința acestuia fiind eliberat un mandat de arest. Iar alte două persoane se eschivează de la organul de urmărire penală și urmează să fie anunțate în căutare.

Actualmente, forțele de ordine întreprind măsuri pentru stabilirea locului aflării și reținerea suspecților. Dacă li se va dovedi vinovăția, suspecții riscă închisoare de la 12 la 15 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram