/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Imagini noi cu copii, blocați într-o peșteră din Thailanda. Au primit mâncare și iau lecții de scufundări

missing
04 iulie 2018, ora 14:16

Forțele Navale Thailandeze (Thai Navy SEAL) au postat un nou videoclip pe Facebook astăzi (4 iulie), spunând că băieții, cu vârste cuprinse între 11 și 16 ani, au făcut un control medical în peșteră și au mâncat pentru a-și recupera forțele.

În imaginile video tinerii par să se simtă mult mai bine, prezentându-se și transmițând salutări membrilor familiei și publicului.

Grupul va trebui să mai reziste în peștera „groazei”, pe durata instructajului de a face scufundări, astfel încât salvatorii să îi poată aduce în siguranță la suprafață.

Șapte membri ai echipajului SEAL de la Navy Thai stau cu băieții captivi, a declarat comandantul SEAL publicației britanice Mirror.

Aproape 900 de soldați și personalul de urgență, inclusiv diverși militari de elită și lucrători britanici de salvare, au fost solicitați pentru a participa la căutările grupului.

Amintim că băieții și antrenorul lor de 25 de ani au dispărut după ce au făcut o excursie pe jos în peșteră, cu puțin timp înainte ca peștera să fie lovită de inundații, prin urmare aceștia rămânând blocați. Băieții au fost găsiți vii de către echipele de salvare, în partea de jos a peșterii, luni, 2 iulie, după nouă zile de căutări.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram