/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Cum vor protesta londonezii în timpul vizitei lui Donald Trump

missing
06 iulie 2018, ora 13:14

Cu ocazia întâlnirii lui Donald Trump cu premierul britanic Theresa May la data de 13 iulie, peste 10 000 de locuitori ai Londrei au semnat o petiție prin care au cerut permisiunea de a ridica în cer figura lui Trump. Oamenii au contribuit cu aproape 18 000 de lire sterline pentru a procura heliul care va umple balonul de șase metri. Internauții spun că acesta îl reflectă pe președintele american ca un “copil furios, cu un ego fragil și mâinile mici”.

Casa Albă se abține de la comentarii. Totuși, fostul lider al Partidului Independent al Marii Britanii Nigel Farage a declarat pe o rețea de socializare că planul este “cea mai mare insultă la adresa președintelui american care a existat vreodată”.

Leo Murray, inițiatorul acestui proiect spune că Donald Trump urăște când oamenii își bat joc de el. “Așa că atunci când el va vizita Anglia, noi vrem ca el să înțeleagă că toată țara se uită și râde de el. Este o formă de protest pașnică”.

Se preconizează ca balonul să zboare în dimineața zilei de 13 iulie deasupra orașului timp de două ore.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram