/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Operațiune, soldată cu succes în Thailanda. Toți cei 13 membri ai echipei de fotbal au fost scoși la suprafață în viață

missing
10 iulie 2018, ora 10:43

Pe lângă tratamentul medicamentos, copiii primesc și consiliere psihologică, pentru a trece mai ușor peste trauma captivității. Cei 12 băieți au intrat în peștera din nordul Thailandei în data de 23 iunie, împreună cu antrenorul lor de fotbal, și au rămas blocați în subteran după ce ploile puternice au inundat grota. Aceștia au fost găsiți după zece zile de la dispariție. Băieții și antrenorul lor se refugiaseră pe bucata de stâncă, la aproximativ 4 km distanță de ieșirea din peșteră. Echipele de scafandri le-au furnizat de atunci alimente și îngrijiri medicale, iar un salvator a murit în timp ce le aducea oxigen.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram