politic

Proteste în fața sediilor inspectoratelor de poliție din Capitală

11 iulie 2018, ora 08:59
Distribuie:

Protestatarii au venit la sediile inspectoratelor de la 7.30 dimineața și au scandat Haideți cu noi, vă fură și pe voi!” și „Apărați poporul, nu uzurpatorul!”.

Prezent la unul dintre cele cinci proteste concomitente vicepreședintele PPDA Alexandru Slusari le-a explicat polițiștilor că ei au tot dreptul să nu execute ordinele ilegale pe care le primesc pentru că jurământul pe care l-au dat este dat poporului. „Când nu sunteți în uniforme aveți aceleiași probleme ca și noi”, a încercat să îi convingă Slusari.

Participanții la proteste au împărțit pliante angajaților inspectoratelor de poliție cu textul rezoluției adoptate săptămâna trecută de Parlamentul European.

Protestul are loc la două zile distanță după ce luni mai multe persoane au protestat în fața Ministerului Afacerilor Interne împotriva măsurilor sporite de securitate întreprinse de instituție pentru a proteja locuința liderul PD Vlad Plahotniuc și sediul Partidului Democrat în timpul protestelor din 1 iulie.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram