Spitalului Clinic Municipal de Copii (SCMC) nr.1 respinge acuzațiile medicului pediatru Mihai Stratulat. Potrivit lor, instituția respectă toate practicile actuale și prevederile legislației, iar diagnosticul de pneumonie nu sporește costul tratamentului. Reprezentanții instituției medicale susțin că prin intermediul postării făcute pe facebook, Stratulat își promovează imaginea.

„Toate eforturile noastre în procesul de asistență medicală copiilor sunt în corespundere cu practicile actuale în domeniu, fapt confirmat și prin multiple mulțumiri ale pacienților noștri, dar și prin numeroase evaluări ale activității instituției, conform prevederilor în vigoare, efectuate de structurile abilitate și specialiști consacrați”, se precizează în comunicatul de presă.

Reprezentanții instituției afirmă că Mihai Stratulat ar utiliza mijloace ieftine pentru a se promova personal. „Ne întrebăm, care este nivelul de expertiză/competență profesională a domnului Mihai Stratulat, care-i permite să facă analiza activității medicilor pediatri consacrați, nu doar din instituția noastră, inclusiv cadrelor universitare, precum și întregului sistem de sănătate din țară?”, se precizează în comunicat.

Administrația a anunțat că va utiliza toate mijloacele posibile pentru a apăra imaginea instituției și a cadrelor medicale.

Amintim că medicul pediatru Mihai Stratulat a făcut, pe pagina sa de facebook, mai multe dezvăluiri șocante despre sistemul de sănătate din Moldova, mai cu seamă despre modul în care unele spitale încearcă să își mărească bugetele din contul unor diagnoze false puse copiilor.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!