/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

Spitalul de copii nr. 1 respinge acuzațiile lui Mihai Stratulat: „Dlui utilizează mijloace ieftine pentru a se promova”

missing
11 iulie 2018, ora 13:26

„Toate eforturile noastre în procesul de asistență medicală copiilor sunt în corespundere cu practicile actuale în domeniu, fapt confirmat și prin multiple mulțumiri ale pacienților noștri, dar și prin numeroase evaluări ale activității instituției, conform prevederilor în vigoare, efectuate de structurile abilitate și specialiști consacrați”, se precizează în comunicatul de presă.

Reprezentanții instituției afirmă că Mihai Stratulat ar utiliza mijloace ieftine pentru a se promova personal. „Ne întrebăm, care este nivelul de expertiză/competență profesională a domnului Mihai Stratulat, care-i permite să facă analiza activității medicilor pediatri consacrați, nu doar din instituția noastră, inclusiv cadrelor universitare, precum și întregului sistem de sănătate din țară?”, se precizează în comunicat.

Administrația a anunțat că va utiliza toate mijloacele posibile pentru a apăra imaginea instituției și a cadrelor medicale.

Amintim că medicul pediatru Mihai Stratulat a făcut, pe pagina sa de facebook, mai multe dezvăluiri șocante despre sistemul de sănătate din Moldova, mai cu seamă despre modul în care unele spitale încearcă să își mărească bugetele din contul unor diagnoze false puse copiilor.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram