/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Un autocar cu moldoveni implicat într-un grav accident la Iași

missing
11 iulie 2018, ora 11:56

În accident a fost implicat un autoturism, un autocar și un microbuz cu zece persoane la bord, acestea scăpând fără răni care să necesite îngrijiri medicale.

Victimele, șoferul autocarului și o pasageră, au fost transportate la spitalul Sfântul Spiridon din municipiul Iași, având la prima vedere multiple excoriații.
Alte patru persoane, printre care doi minori, pasageri ai celorlalte autovehicule, au primit răni superficiale și au refuzat transportul la spital.

Potrivit Inspectoratului de poliție județean Iași, autocarul cu numere de înmatriculare moldovenești avea la bord 13 pasageri și 2 conducători auto.
„Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că șoferul autoturismului ar fi pătruns pe contrasens și ar fi intrat în coeziune în faza inițială cu un microbuz , iar apoi cu autocarul.” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, subinspectorul de poliție, Anca Vîjiac pentru TV8.

În urma accidentului a murit șoferul autoturismului care se afla singur în mașină, vicepreședintele Partidului Mișcarea Populară din România, Emanuel Mitric.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram