/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Atenționare de călătorie în Muntenegru. E valabilă până în septembrie

missing
12 iulie 2018, ora 08:47

Potrivit unui comunicat de presă remis joi de MAE al României, autorităţile muntenegrene atrag atenţia că schimbările meteorologice, frecvente din ultima perioadă, impun conducătorilor auto o conduită atentă, adaptată condiţiilor meteo, stării carosabilului şi semnalizărilor rutiere.

Conform sursei citate, până la 15 iulie 2018, pe drumul regional R-12 porţiunea Petrovici – Vracenovici – Deleusa, circulaţia este oprită pentru toate tipurile de autovehicule în intervalul orar 09,00 – 13,00, iar pe drumul regional Krstac către Lovcen, circulaţia este oprită pentru toate tipurile de autovehicule în intervalul orar 10,00 – 12,00 şi 14,00 – 16,00, până la finalizarea lucrărilor (cel mai probabil septembrie 2018).

De asemenea, până la 01 august 2018, pe magistrala M-18, porţiunea Scepan Polje – Pluzine- Danilovgrad, circulaţia se desfăşoară pe o singură bandă, pe magistrala M-2, porţiunea Petrovac – Podgorica, circulaţia se desfăşoară pe o singură bandă la locul de desfăşurare al lucrărilor, iar pe magistrala M-2, intersecţia Kamenari – Kotor cu vechiul drum Risan – Grahovo, circulaţia se desfăşoară pe o singură bandă la locul de desfăşurare al lucrărilor.

Sursa citată mai informează că până la finalizarea lucrărilor de refacere a podului “Radovan Pavicevic” din Danilovgrad, circulaţia pentru pietoni şi autovehicule cu masa de până la 3,5 tone se desfăşoară pe un pod temporar, iar circulaţia pentru autovehiculele cu masa de peste 3,5 tone este redirecţionată pe rute alternative: Podgorica – Spuz, Danilovgrad – Bogetici, etc.

Totodată, până la 15 iulie 2018, pe magistrala M-2, porţiunea Pastrovacka Gora – Virpazar, circulaţia se desfăşoară pe o singură bandă la locul de desfăşurare al lucrărilor; iar până la 1 septembrie 2018, este interzisă circulaţia autovehiculelor cu masa mai mare de de 7,5 tone, în intervalul orar 17,00 – 22,00, cu excepţia autovehiculelor cu prioritate de trecere, autovehiculelor de întreţinere a drumurilor şi de ajutor pe drum, autovehiculelor speciale pentru transportul animalelor, betonului, asfaltului, precum şi autospecialelor frigorifice care transportă mărfuri perisabile, pe următoarele drumuri: M-2 Bioce – Kolasin – Mojkovac, M-2 Podgorica – Sotonici -Petrovac, M-2 şi M-2.4 – PTF Debeli Brijeg – H. Novi – Kotor – Tivat – Budva Bar – GP Sukobin, M-2.3 Podgorica – Cetinje – Budva. Interdicţia nu vizează autovehiculele pentru transportul materialelor periculoase pe magistrala M-2 PTF Debeli Brijeg – Herceg Novi/Kamenari – Lipci.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram