/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Președintele Comisiei funciare din cadrul Consiliului Anenii-Noi, bănuit de trafic de influență

missing
13 iulie 2018, ora 13:06

Din spusele proprietarului de magazin, intermediarul nu s-ar fi ţinut de cuvânt şi nu ar fi soluţionat problema până la capăt. Acesta susţine că a avut discuţii pe marginea subiectului atât cu intermediarul, cât şi cu preşedintele Comisiei. Funcționarul i-ar fi dat asigurări că va primi toate actele însă în final s-a ales doar cu o parte din ele. Atunci când a solicitat întregul pachet de documente, i s-ar fi cerut o sumă mai mare de bani. Proprietarul magazinului a refuzat să dea bani suplimentari şi a decis să se adreseze la CNA.

CNA a iniţiat o cauză penală pentru trafic de influenţă. Intermediarul a fost reţinut pentru 72 de ore. În acelaşi dosar este bănuit şi preşedintele Comisiei funciare. În prezent acesta este cercetat în stare de libertate. În cazul în care vor fi găsiţi vinovaţi, bănuiții riscă o pedeapsă de până la șapte ani de închisoare.

În prezent, conducerea urmăririi penale este exercitată de către Procuratura Anticorupţie, acţiunile pe acest dosar fiind în derulare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram