/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Cei mai bine plătiți fotbaliști din lume. Cât încasează anual aceștia

missing
14 iulie 2018, ora 10:38

Cristiano Ronaldo va fi jucătorul lui Juventus Torino după ce a semnat contractul pentru următorii patru ani, campioana Italiei plătind în schimbul său 100 de milioane de euro celor de la Real Madrid. Portughezul va primi un salariu anual de 30 de milioane de euro, însă a devenit doar al treilea cel mai bine plătit jucător din lume.

Înainte să părăsească gruparea de pe Santiago Bernabeu, Cristiano Ronaldo încasa de la Rea Madrid un salariu anual de 21 de milioane de euro, iar suma a crescut considerabil odată cu trecerea la Juventus.

Portalul sportiv AS precizează că pe listă s-ar putea afla și Andres Iniesta, dar încă nu se știe exact ce salariu are fostul căpitan al Barcelonei la Vissel Kobe. Suma vehiculată a fost 27 de milioane de euro, însă nu există date exacte.

Topul celor mai bine plătiți jucători:

1. Messi (FC Barcelona) – 40 de milioane de euro
2. Neymar (PSG) – 36 de milioane de euro
3. Cristiano Ronaldo (Juventus) – 30 de milioane de euro
4. Oscar (Shanghai SIPG) – 24 de milioane de euro
5. Alexis Sanchez (Man. United) – 23 de milioane de euro
6. Antoine Griezmann (Atletico Madrid) – 23 de milioane de euro
7. Mesut Ozil (Arsenal) – 23 de milioane de euro
8. Ezequiel Lavezzi (Hebei Fortune) – 22 de milioane de euro
9. Hulk (Shanghai SIPG) – 20 de milioane de euro
10. Kylian Mbappe (PSG) – 18 milioane de euro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram