politic

Proteste „Apărați poporul, nu uzurpatorul!” în fața mai multor inspectorate de poliție din republică

15 iulie 2018, ora 12:00
Distribuie:

„Noi, grupurile de rezistenţă, constituite în întreaga ţară, vom merge la Inspectoratele de poliţie nationale pentru a discuta cu reprezentanții forțelor de ordine, să le explicăm că regimul pe care aceştia sunt nevoiți să-l apere este unul banditesc; să facă uz de prevederile Codului de etică şi deontologie al funcţionarului public cu statut special din cadrul Ministerului Afacerilor Interne; le vom prezenta rezoluția adoptată în Parlamentul European şi revendicările acesteia înaintate autorităţilor din R. Moldova”, a scris liderul PPDA, Andrei Năstase, pe pagina sa de facebook.

Potrivit lui, la această acţiune s-au alăturat cetăţenii din raioanele Edineţ, Briceni, Dondușeni, Drochia, Florești, Bălţi, Teleneşti, Orhei, Ungheni, Nisporeni, Hânceşti, Cimişlia, Ialoveni, Străşeni, Ştefan-Vodă, Cantemir, Cahul, iar alte raioane urmează să se alăture. De asemenea, sugerează Năstase, luni, la aceeași oră,  protestatarii din Chișinău vor merge la Brigada de poliție cu destinație specială ”Fulger”, amplasată pe str. Mesager 5, mun. Chișinău.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram