/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

33 pasageri au fost spitalizați în urma unor probleme tehnice la bordul unui avion al companiei Ryan Air

missing
16 iulie 2018, ora 15:41

Un purtător de cuvânt al companiei Ryanair a declarat că depresurizarea a provocat deplasarea măștilor de oxigen. Avionul transporta 189 de persoane din Dublin, Irlanda, în Zadar, Croația, dar a efectuat o aterizare de urgență la aeroportul Frankfurt-Hahn din Germania.

„Măștile de oxigen tocmai au căzut pur și simplu în fața noastră – nu ni s-a dat niciun context, nu a existat niciun anunț”, a spus Brownlee. „Toți încercam să punem măștile de oxigen, unii oameni țipau, plângeau și strigau”.

Când avionul a început să coboare, pasagerii au declarat că nu au primit nici o avertizare sau informație de la căpitan. „În acel moment, când am început să coborâm ne-am gândit, asta este, vom muri”, a spus Brownlee.

Odată ce avionul a ajuns la aeroport, 33 de persoane au fost duși la spital „pentru a fi tratate de dureri de cap, dureri de urechi și greață”, potrivit autorităților. Unii oameni s-au plâns că au sângerat din urechi.

Brownlee și Sihelnik au descris tratarea pe care au primit-o după aterizare ca fiind „rușinoasă”.

„Au adus 100 de burgeri pentru 189 de pasageri. Au spus că cei în vârstă și familiile cu copii pot dormi pe paturile de la subsol, iar restul am fost lăsați de izbeliște. Eram treziți de 36 de ore, epuizați și șocați de modul în care suntem tratați”, spune Brownlee.

Potrivit unui purtător de cuvânt al companiei Ryanair, „clienților li s-au oferit tichete de gustare și cazare la hotelurile autorizate, însă a existat o lipsă de locuri suficiente pentru cazare”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram