/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Cel puțin doi morți, în urma manifestațiilor de la Paris în cinstea victoriei de la Campionatul Mondial

missing
16 iulie 2018, ora 14:55

În capitală, 102 persoane au fost arestate și 90 de persoane au fost plasate în izolatorul poliției conform prefecturii. Ministerul de Interne a înregistrat 292 de incidente cu participarea manifestanților și poliției pe tot teritoriul Franței.

La Paris, în jur de treizeci de tineri au fost implicați inclusiv în jefuirea unor magazine, de unde au sustras sticle de vin sau de șampanie înainte de a fi prinși de poliția de securitate care patrula regiunea.

Violențele au continuat sporadic între poliție și grupuri de „hoți” atunci când aceștia au aruncat cu sticle și scaune împotriva gazelor lacrimogene ale forțelor de ordine. Spre miezul nopții poliția a folosit dispozitivele de lansare a apei pentru a dispersa agresorii.

Amintim că incidentele s-au petrecut în cadrul manifestațiilor care au adunat mii de oameni pe străzile celor mai mari orașe din Franța, duminică(15 iulie) după victoria „celor albaștri” în finala Cupei Mondiale la fotbal împotriva Croației (4-2).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram