/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

A furat 21 biciclete din scările blocurilor. Un bărbat din Rîșcani, reținut de poliție

missing
17 iulie 2018, ora 14:49

Poliția anunță că a stabilit că în perioada lunilor aprilie – iulie, bărbatul care acționa de unul singur, a sustras mai multe biciclete din scările blocurilor locative, după care le comercializa persoanelor fizice cu suma de la 50 la 200 de lei.

Prejudiciul cauzat fiecărui proprietar constituie suma de 2000 lei, polițiștii reușind să recupereze opt biciclete.

În prezent, suspectul este cercetat penal în stare de libertate. Pe numele lui au fost inițiate mai multe cauze penale, în urma cărora, acesta urmează să fie atras la răspundere conform legislației în vigoare.

Pentru a evita furtul bicicletei tale, poliția vine cu câteva sfaturi:

– Alege un sistem antifurt;
– Parchează bicicleta într-un loc circulat;
-Nu îți parca bicicleta în scara blocului sau în curte. Nu îi subestima pe infractori! Cel mai sigur, o ții într-o încăpere cu acces limitat. Majoritatea bicicletelor sunt furate din scările de bloc.

În cazul în care aţi sesizat comiterea unui furt de bicicletă, alertaţi imediat Poliţia la 112.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram