/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Ilan Șor cere demisia deputaților PLDM. Cum i-a răspuns deputata Maria Ciobanu

17 iulie 2018, ora 16:34

Șor a declarat că va cere CEC să anuleze mandatele deputaților PLDM, motiv ar fi că aceștia nu și-ar fi raportat cheltuielile pentru campania electorală din 2014. Primarul de Orhei i-a acuzat pe liberali-democrați în spălare de bani și le cere să nu se implice în proiectele sociale pe care le desfășoară.

„Dacă cineva dintre voi crede ca o să rămână nepedepsit, greșiți, noi o să vă arătăm unde vă e locul”, declară primarul de Orhei.

În replică, deputata liberal-democrată, Maria Ciobanu, a venit cu un mesaj pe Facebook: „Noi, deputații PLDM, vom cere în continuare tragerea lui Ilan Șor la răspundere penală reală pentru actele grave de corupție”. Totodată, Ciobanu îi reamintește primarului de Orhei că „CEC nu are competențe de retragere a mandatelor deputaților”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram