/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Judecătoria Chișinău l-a repus în funcție pe Mihai Moldovanu. Cum acesta a comentat decizia

missing
17 iulie 2018, ora 18:42

„Din start era clar că această dispoziție este vădit ilegală pentru că nu au existat motive de eliberare, dar mai mult ca să scape de cei incomozi din cadrul primăriei și s-a decis să emită o dispoziție cu toate că juriștii au spus de la bun început că este o dispoziție ilegală”, Mihai Moldovanu.

Amintim că, Silvia Radu a semnat dispoziția de eliberare din funcție a șefului Direcției Sănătate, Mihai Moldovanu pe data de 29 martie curent, iar motivul ar fi fost starea proasta a lucrurilor din domeniul sănătății.

Precizăm că pe 23 mai, directorul Spitalului Clinic Municipal nr.1, Iurie Dondiuc, care de asemenea, a fost dat afară de Silvia Radu, a fost restabilit în funcție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram