Un tânăr moldovean, în vârstă de 23 ani, a murit în urma unui accident violent din SUA. Potrivit presei americane, bărbatul, Iulian Rosanovachi, a fost lovit de o mașină în timp ce mergea pe trotuarul drumului destinat pentru pietoni. Deși a fost transportat la spital, tânărul a decedat. Acum rudele acestuia au lansat o companie de colectare a banilor pentru ai aduce corpul în Moldova și a acoperi cheltuielile de înmormântare.

Autorii campaniei de colectare a fondurilor explică că corpul tânărului va fi transportat în Moldova de către verișoara sa Carolina și soțul său Andrei, care se afla în SUA.

Potrivit miami.cbslocal.com, accidentul s-a produs în seara zilei de duminică, 15 iulie. Iulian a fost lovit de o camionetă de aer condiționat, la volanul căreia se afla un bărbat. Cauza accidentului ar fi o ceartă dintre șoferul camionetei și a unei femei care conducea în spate un SUV negru. Anchetatorii spun că cei doi sunt iubit și iubită, care se certau, iar unul dintre ei îl urmărea pe al doilea pe străzile cartierului.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!