/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

/FOTO/ Un absolvent al UTM a proiectat o mașină a viitorului. Cum arată aceasta

missing
18 iulie 2018, ora 10:19

Absolventul FIMIT Ion Zbancă a elaborat în cadrul tezei de licență un camion electric, pe care-l numește vehiculul viitorului. Și nu s-a rezumat doar la partea grafică, dar a realizat și macheta la scara 1:20, cu imitația materialelor, redarea formelor și imaginea foto a prototipului.

Conceptul de design „Camion electric” a fost elaborat în cadrul Departamentului Design Industrial și de Produs, avându-l în calitate de conducător al proiectului pe conf. univ. Valeriu PODBORSCHI.

Roadele creației din ultimii doi ani ale tânărului designer au fost menționate cu Medalia de aur AGEPI-2017 pentru „Automobil adapter”, Premiul de popularitate ORANGE-2017, ROMÂNIA pentru SMART DESIGN CHALLENGE; Diploma de excelență „Creația deschide Universul” , ediția VIII-A” (5 mai 2018). Iar acum pregătește un exponat pentru concursul „BRAUN PRIZE DESIGN COMPETITION, 2018 – GERMANY.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram