/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

O deputată PLDM spune că îl va da în judecată pe Ilan Shor pentru defăimare

18 iulie 2018, ora 15:20

„Chiar dacă nu cred în instanțele moldovenești, mă simt nevoită să acționez în judecată și nu am niciun dubiu că voi câștiga acest proces. Voi cere drept despăgubiri morale valoarea unui automobil de lux, bani pe care îi voi dona pensionarilor”, afirmă deputata PLDM. „Nu-l cunosc personal și nu am contactat niciodată cu acest individ. Insist ca Ilan Șor să aducă probe în instanța de judecată precum că mi-ar fi oferit, el sau o altă persoană, o mașină de lux”.

Precizăm că marți, 17 iulie, în cadrul unei conferințe de presă Ilan Șor a declarat că fostul premieri, Vlad Filat, i-ar fi făcut cadou o mașină de lux. Tot ieri, Șor a anunțat că va cere CEC, prin intermediul avocaților săi, să retragă mandatele deputaților PLDM.

Maria Ciobanu este deputat PLDM la al doilea mandat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram