/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/STUDIU/ Ce fel de turiști vizitează Moldova

18 iulie 2018, ora 12:06

Rezultatele arată că începând cu anul 2015 a crescut cu 42% numărul persoanelor care aleg să călătorească singure. În acest sens, numărul femeilor care merg singure peste hotare crește mai rapid decât cel al bărbaților. Femeile însă, aleg să călătorească singure în țări precum Cuba, Macedonia, Guatemala, Mexic și Egipt. Experții spun că acestea decis să călătorească singure deoarece se simt mai libere și independente față de alte persoane.

Potrivit studiului, numărul turiștilor în Republica Moldova a crescut datorită evoluției serviciilor de comunicație și a aplicațiilor mobile destinate călătorilor. Totodată, au fost introduse noi programe turistice atractive, iar autenticitatea locurilor din Moldova prezintă mare interes pentru străini.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram