Președintele Igor Dodon acordă din nou distincții de stat. Cel care a primit de data acesta este ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Farit Muhametșin, care și-a încheiat mandatul în țara noastră.

„În semn de profundă gratitudine pentru contribuția substanțială la dezvoltarea și consolidarea relațiilor de prietenie și colaborare moldo-ruse, Igor Dodon a conferit domnului Farit MUHAMETȘIN, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova, „Ordinul de Onoare””, se arată într-un comunicat al președinției.

Dodon i-a mulțumit diplomatului pentru activitatea desfășurată în țara noastră și pentru contribuția personală la progresul raporturilor de colaborare bilaterale în toate domeniile de interes reciproc.

Farit Muhametșin a ocupat funcția de ambasador al Rusiei în Moldova din aprilie 2012, iar noul ambasador al Rusiei în Republica Moldova a fost numit Oleg Vasnețov.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!