Un băiat în vârstă de 20 de ani și o tânără de 23 de ani, victime ale accidentului de pe traseul Chișinău-Leușeni soldat cu patru morți, au fost transportați la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău. Pacienții se află în stare extrem de gravă având numeroase traumatisme.

„Pacientul în vârstă de 20 de ani este internat în secția reanimare și este conectat la respirația artificială. Acesta a suferit traumatism cranio-cerebral grav și contuzii cerebrale. Pacientul a suferit și o fractură a oaselor bazinului. În prezent pacientul se află în stare gravă”, a declarat pentru TV8 purtătorul de cuvânt al Institutului de Medicină Urgentă, Cristina Gorea.

„Tânăra în vârstă de 23 de ani este internată în secția reanimare și este conectată la respirația artificială. Aceasta este într-o stare foarte gravă, a suferit doua traumatisme grave, traumatism cranio-cerebral, contuzie cerebrala și fractură a oaselor bazinului și fractura de femur stâng. Tânăra urmează să suporte o intervenție chirurgicală la femurul stâng”, a mai menționat Gorea.

Amintim că accidentul în care au fost implicați tinerii s-a produs miercuri, 18 iulie, pe șoseaua Chișinău-Leușeni și s-a soldat cu patru morți și patru răniți. Persoanele au fost plasate inițial în spitalele raionale din Hîncești și Nisporeni.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!