/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Accident grav în satul Nezavertailovca. Un tânăr a murit, după ce motocicleta pe care o conducea s-a izbit de o mașină

20 iulie 2018, ora 10:43

Tragedia a avut loc marți, 17 iulie, în jurul orei 20. Potrivit datelor preliminare, motocicleta de model Honda, condusă tânăr în vârstă de 27 de ani, deplasându-se în direcția Nistrovsk, a lovit aripa unei mașini. Coliziunea cu mașina Toyota Previa s-a întâmplat în momentul în care șoferul a virat spre stânga. Impactul s-a produs în spatele mașinii și a fost atât de puternic încât motocicleta a zburat spre automobilul care se deplasa din spate, de marcă Opel.

În urma rănilor primite, motociclistul a murit la fața locului. Conducătorii celor două mașini, ambii rezidenți ai orașului Nistrovsk de 62 și respectiv 32 de ani, nu au fost răniți.

Oamenii legii cercetează cauzele producerii incidentului și stabilesc gradul de vină al fiecărui participant la accident.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram