/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Intervenție SMURD la Chișinău. O fetiță de cinci ani, transportată la București cu intoxicație cu paracetamol

20 iulie 2018, ora 15:04

Minora, care era internată la Institutul Mamei și Copilului din capitală, diagnosticată cu intoxicație acută cu paracetamol a fost preluată de echipajul SMURD pentru ulterioare îngrijiri medicale la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Grigore Alexandrescu din București. Ea a fost monitorizată pe parcursul zborului de paramedicii și medicii SMURD fiind în stare gravă, dar stabilă.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI acesta este al zecelea caz de intervenției aero –medicală SMURD realizată în 2018 pentru cetățenii din Republica Moldova și al treilea caz de intervenție pentru minori mai mici de șapte ani. De la lansarea Proiectului transfrontalier SMURD peste 49 de oameni din țara noastră au beneficiat de asistență calificată aero – medicală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram