/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Reacțiile PAS și ale Platformei DA la protestul lui Ilan Șor

missing
20 iulie 2018, ora 15:11

Vicepreședintele PPDA, Alexandru Slusari, consideră că Ilan Șor este „un penal, locul căruia demult este în închisoare, într-un mod cât mai obraznic, contra-cost, a organizat acest protest al oamenilor care habar nu au ce se petrece în țară”.

“S-a simțit frica sălbatică al acestui om, al cărui fiecare al doilea cuvânt conținea înjurături. Cu cât mai tare și mai necenzurat striga el, cu atât mai multă frică se citea în comportamentul lui. Se vede că asta o fost ultimatumul lui Plahotniuc”, a mai declarat acesta.

Purtătorul de cuvânt al partidului PAS, Cristina Bujor, susține că:”Plahotniuc este un hoț laș care se ascunde în spatele lui Șor și a umbrelelor antiglonț și ambii se ascund în spatele unor oameni necăjiți pe care anume ei și gașca lor de bandiți i-au adus în sărăcie și mizerie cumplite.”

Manifestanții au protestat împotriva lui Năstase și Sandu, care potrivit organizatorilor, ar fi implicați în acțiuni de lichidare a lanțului de magazine sociale lansate de primarul de Orhei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram