/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Accident în Jora de Sus: Un conducător auto a lovit mortal un biciclist și a fugit de la fața locului

23 iulie 2018, ora 12:20

Potrivit poliției, o persoană necunoscută, la volanul unui Nissan, a lovit pe strada centrală a satului Jora de Sus un biciclist în vârstă de 32 de ani, care se deplasa spre satul Jora de Mijloc, raionul Orhei. Bărbatul a avut de suferit vătămări corporale grave, din cauza cărora la scurt timp a decedat la fața locului.

Ofițerul de presă al IP Orhei, Irina Burdujan, a menționat că în urma accidentului, șoferul automobilului a părăsit locul faptei, deplasându-se într-o direcție necunoscută. Poliția totuși a identificat conducătorul auto, care s-a adeverit a fi un tânăr de 20 ani.

Șoferul automobilului este reținut pentru 72 de ore până la stabilirea circumstanțelor accidentului. Pe numele acestuia a fost pornită o cauză penală, iar dacă va fi găsit vinovat, el riscă închisoare până la șapte ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram