/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Cum a comentat Andrei Năstase protestul simpatizanților lui Șor din fața primăriei Chișinău

23 iulie 2018, ora 14:45

„Întrebarea este de ce au trebuit să vină ortacii lui Șor să ne obstrucționeze în demersurile noastre contra lui Plahotniuc și în beneficiul orășenilor. Au venit acolo să vorbească în continuare de faptul că noi am vrea să închidem magazinele lor sociale. De ce au hotărât ei să inventeze acest subiect?”, se întreabă președintele PPDA, Andrei Năstase.

Amintim că astăzi, în fața primăriei Chișinău, simpatizanții lui Șor s-au adunat cu pancarte pe care era scris „Luați mâna de pe magazinele sociale” și „Nu ne luați pâinea de doi lei”. În același timp, unii au avut pancarte cu un tablou al rușinii pe care erau puse fotografiile lui Iurie Țap, Maria Ciobanu, Maia Sandu și Andrei Năstase.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram