social

Gaburici a mers la Vărvăreuca. Ce spune ministrul despre drumul cu asfalt de un deget

23 iulie 2018, ora 13:04
Distribuie:

„Am fost la fața locului, să mă asigur că totul este bine, că de fapt situația e total alta, iar speculațiile sunt doar speculații și motivul acestora noi îl cunoaștem. Drumul este gata în proporție de doar 20%. Acesta este strat de egalizare, 2 m de la margine se taie anume pentru a egaliza carosabilul”, a explicat Chiril Gaburici.

Locuitorii din Vărvăreuca au fost îndemnați să sesizeze autoritățile, dacă au depistat nereguli în timpul lucrărilor de construcție a drumului, iar Chiril Gaburici a menționat că va merge să vadă finalizarea lucrărilor de restaurare a drumului din Vărvăreuca.

Amintim că situația drumului din satul Vărvăreuca a fost foarte discutată pe rețelele de socializare în urma postării unui video care prezenta asfaltul proaspăt turnat care se dezlipea de pe drum cu ușurință, iar sub el se vedea glodul și drumul vechi de țărână.

Atunci, primărița satului, Nina Ivanes, afirmă că pe porțiunea de drum din imagini anterior nu a fost asfalt deloc, iar asfaltul pus ar reprezinta o primă etapă din procesul de reparație, iar ulterior grosimea asfaltului va fi de peste patru centimetri ca și în altă parte.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram