Război în Ucraina, ziua 277: Avertizare din Estonia și petiția unor mame. RLI: Rusia complotează pentru a-l lichida pe Lukașenko

/DOC/ Cum a comentat Ruslan Codreanu dispoziția prin care s-a numit primar interimar al Capitalei

24 iulie 2018, ora 17:50

„Se pune întrebarea, cine asigură interimatul funcției, din doi viceprimari, dintre care un viceprimar a scris cerere că dânsul refuză interimatul? Ce se întâmplă atunci? Legea spune foarte clar, că se asigură de celălalt viceprimar. Nu este în lege scris că intervine Consiliul Municipal”, a declarat Codreanu.

El a mai precizat că Nistor Grozavu a semnat o cerere prin care refuză să asigure interimatul. „Respectiv, de drept se asigură interimatul de celălalt viceprimar”, susține Codreanu.

În privința a afirmațiilor consilierilor din cadrul ședinței CMC, Codreanu a declarat: „Nu pot să le cataloghez decât speculații. Dacă nu este ilegal nimic aici, că legea foarte clar spune: se asigură de drept de către unul dintre viceprimari. La Trezorerie s-a pus întrebarea: cine asigură interimatul? Domnul Grozavu a scris cerere că el nu asigură interimatul. Mi-am asumat eu interimatul, conform legii. Nimic ilegal. Nu sunt primar general, sunt viceprimar”, a punctat Codreanu.

Foto: FB/ Valeriu Munteanu

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram