Un bărbat originar din Edineț a murit în urma unui accident în seara zilei de luni, 23 iulie, când o mașină de model VAZ l-a izbit în plin în timp ce se afla la mijlocul carosabilului. Victima ar fi fost în stare de ebrietate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IP Edineț, Dina Fomin, bărbatul a fost tamponat la ieșirea din oraș. Grupa operativă care s-a deplasat la fața locului a stabilit că „conducătorul automobilului de model VAZ, un bărbat în vârstă de 30 ani, conducând mijlocul de transport l-a tamponat pe un pieton care staționa în mijlocul carosabilului și posibil ar fi fost în stare ebrietate. În urma impactului pietonul a decedat la fața locului. Victima avea 33 de ani și era domicilată în orașul Edineț”, a precizat Fomin.

Dacă conducătorul autovehiculului va fi găsit vinovat, acesta riscă de la 3 la 7 ani privațiune de libertate, cu privarea dreptului de a conduce mijloace de transport pe un termen de până la 4 ani. Șoferul automobilului nu se afla în stare de ebrietate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!