/VIDEO/ Un candidat la primăria din Chicago a împărţit 300.000 de dolari unei mulţimi, la biserică

24 iulie 2018, ora 08:25

Evenimentul a fost organizat de organizaţia non-profit Dr. Willie Wilson Foundation la New Covenant Missionary Baptist Church. O parte din bani – 100.000 de dolari – au fost donaţi de Bruce Rauner, guvernatorul republican al statului Illinois.

Totuşi, Rauner, cunoscut pentru acţiunile lui filantropice, nu s-a aşteptat ca banii să le fie daţi oamenilor în mână, sub formă de numerar, potrivit FOX News. Un purtător de cuvânt al guvernatorului a transmis că respectă gestul lui Wilson, dar că distribuirea de bani în acest mod nu este demnă de un candidat la o funcţie publică.

Şeful de campanie al lui Wilson, F. Scott Winslow, a declarat că donaţiile au fost legale şi că evenimentul respectiv nu a fost unul electoral. Potrivit autorităţilor, nu a fost depusă nicio plângere împotriva candidatului la primărie, iar dacă banii aparţin fundaţiei, Wilson nu a făcut nimic ilegal.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram