/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Șalaru cere PG să verifice din ce surse Partidul Șor a finanțat campania electorală pentru ultimele alegeri locale

25 iulie 2018, ora 18:52

„Solicităm organelor de resort să elucideze toate circumstanțele de fapt și de drept și să stabilească dacă Partidul Politic Șor ar intenționa să substituie sau să ascundă identitatea donatorilor și/sau dacă în spatele acestor donații dubioase stă un grup criminal organizat sau o organizație criminală”, Anatol Șalaru, președinte PUN.

Anatol Șalaru este sigur că sursele de finanțare ale partidului Șor vin din lumea criminală.

„Cred că există destul de multe indicii ca procuratura să demareze o anchetă penală pentru că acei bani folosiți de Șor vin, cu siguranță nu de la oameni cinstiți cu din zone criminogene”, Anatalor Șalaru, președinte PUN.

Responsabilii din cadrul procuraturii au declarat pentru TV8 că au recepționat demersul și urmează să-l examineze, iar ulterior vor veni cu informații despre soluția adoptată. Am solicitat o reacție și din partea Partidului Șor. Deocamdată însă nu am primit nici un răspuns.

Candidatul Partidului Șor la primăria Capitalei, Reghina Apostolova a fost exclusă din cursa electorală după ce PUN a publicat mai mult informații cu privire la faptul că aceasta ar fi primit bani din Federația Rusă. Consiliul Electoral de Cicumscripție a mers în judecată, iar toate instanțele au emis o hotărâre prin care ea a fost eliminată din cursă. Apostolova a declarat atunci ca decizia este una ilegală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram