Ședința Parlamentului continuă după ce deputații din patru fracțiuni au plecat în semn de protest

26 iulie 2018, ora 11:53

Primii au fost deputații socialiști care au anunțat că părăsesc ședința Parlamentului după ce au propus mai multe inițiative care nu au fost susținute. Ședința a continuat, numărătoarea arătând că în sală au rămas 59 de deputați.

La scurt timp deputații PLDM au anunțat că și ei părăsesc sala plenului după ce au declarat că sunt împotriva proiectelor de lege cu privire la Amnistia Fiscală II, unde persoanele care au bani nedeclarați, pot să îi declare la FISC și să plătească un impozit de doar 3%.

Peste câteva minute și deputații comuniști și liberali au anunțat că părăsesc ședința. Aceștia au ieșit din sală după ce majoritatea parlamentară au refuzat excluderea de pe ordinea de zi a proiectelor de lege cu privire la Amnistia Fiscală. Proiect care prevede reducerea impozitul pe venit pentru persoane fizice de la 18% la 12%, reducerea atribuției angajatorului la bugetul de stat a asigurării sociale de la 23% la 18 la sută și dublarea scutirii personale, de la 11280 de lei la 24 de mii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram