/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Urmărește LIVE ședința Parlamentului. Pe ordinea de zi – Legea privind declararea voluntară și stimularea fiscală

missing
26 iulie 2018, ora 09:48

Plenul Parlamentului va mai examina propunerile de modificare și completare a Legii cu privire la energia electrică, Legii cu privire la gazele naturale, Legii cu privire la sistemul de salarizare în sectorul bugetar, Legii ocrotirii sănătății.

Deputații vor mai dezbate un șir de modificări și completări la Legea cu privire la migrația de muncă, Legea cu privire la veterani, Legea cu privire la organizarea activității notarilor, Legea privind achizițiile publice, Codul penal, Codul contravențional, Codul fiscal.

Plenul Parlamentului urmează să ratifice Acordul dintre Guvernul Republicii Moldova și Organizația Internațională a Poliției Criminale – INTERPOL cu privire la recunoașterea documentului de călătorie INTERPOL, precum și Acordul-cadru de împrumut între Republica Moldova și Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei pentru realizarea Proiectului privind procurarea ambulanțelor.

Dezbaterile din plen vor mai viza Raportul privind executarea bugetului de stat pe anul 2017, precum și proiectele de hotărâre privind eliberarea din funcție a doi judecători ai Curții Supreme de Justiție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram