Război în Ucraina, ziua 220: Leand-lease în vigoare și avertizare din SUA pentru Rusia. GUR: "Vom reveni la frontierele din 1991"

politic

/VIDEO/ Voronin susține că ședința Parlamentului continuă cu 20 de deputați

26 iulie 2018, ora 12:38
Distribuie:

„Când noi am ieșit la ședință erau 20 de deputați. În sală nu sunt 51 de deputați, ei încalcă constituția și continuă ședința. Eu când am ieșit i-am făcut observație lui Candu. L-am îndemnat să numere deputații, i-am spus că dacă nu sunt 51 de deputați ei nu au dreptul să continue ședința Parlamentului, dar ei continuă”, a declarat Vladimir Voronin, Președintele fracțiunii PCRM.

Amintim că, ședința Parlamentului continuă după ce deputații din patru fracțiuni parlamentare: PRSM, PLDM, PL și PCRM au părăsit sala plenului în semn de protest că majoritatea parlamentară au refuzat excluderea de pe ordinea de zi a proiectelor de lege cu privire la Amnistia Fiscală sau au refuzat introducerea unor inițiative propuse de deputații din cadrul fracțiunilor menționate.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram