Ședința Parlamentului continuă cu 20 de deputați, a declarat Vladimir Voronin, după ce împreună cu deputații din fracțiunea PCRM au părăsit sala plenului în semn de protest.

„Când noi am ieșit la ședință erau 20 de deputați. În sală nu sunt 51 de deputați, ei încalcă constituția și continuă ședința. Eu când am ieșit i-am făcut observație lui Candu. L-am îndemnat să numere deputații, i-am spus că dacă nu sunt 51 de deputați ei nu au dreptul să continue ședința Parlamentului, dar ei continuă”, a declarat Vladimir Voronin, Președintele fracțiunii PCRM.

Amintim că, ședința Parlamentului continuă după ce deputații din patru fracțiuni parlamentare: PRSM, PLDM, PL și PCRM au părăsit sala plenului în semn de protest că majoritatea parlamentară au refuzat excluderea de pe ordinea de zi a proiectelor de lege cu privire la Amnistia Fiscală sau au refuzat introducerea unor inițiative propuse de deputații din cadrul fracțiunilor menționate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!