/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Voronin susține că ședința Parlamentului continuă cu 20 de deputați

missing
26 iulie 2018, ora 12:38

„Când noi am ieșit la ședință erau 20 de deputați. În sală nu sunt 51 de deputați, ei încalcă constituția și continuă ședința. Eu când am ieșit i-am făcut observație lui Candu. L-am îndemnat să numere deputații, i-am spus că dacă nu sunt 51 de deputați ei nu au dreptul să continue ședința Parlamentului, dar ei continuă”, a declarat Vladimir Voronin, Președintele fracțiunii PCRM.

Amintim că, ședința Parlamentului continuă după ce deputații din patru fracțiuni parlamentare: PRSM, PLDM, PL și PCRM au părăsit sala plenului în semn de protest că majoritatea parlamentară au refuzat excluderea de pe ordinea de zi a proiectelor de lege cu privire la Amnistia Fiscală sau au refuzat introducerea unor inițiative propuse de deputații din cadrul fracțiunilor menționate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram