Război în Ucraina, ziua 168: Ucraina își propune să recucerească Herson până la sfârșitul anului

politic

Cum comentează Igor Dodon data următoarelor alegeri stabilite de Parlament

27 iulie 2018, ora 14:39
Distribuie:

„Ce face o guvernare care știe că acesta e ultimul ei mandat la conducerea țării? Îndepărtează cât poate data alegerilor, își prelungește agonia. Anume așa se întâmplă acum cu guvernarea democrată. Lovită de opoziția parlamentară și extraparlamentară, criticată dur de partenerii externi, fără susținere în societate, guvernarea și-a găsit ultimul refugiu în amânarea datei alegerilor parlamentare. Dar aceasta e doar o amânare a pierderii lor zdrobitoare, fiindcă, oricât prelungesc ei sfârșitul, le ajunge funia la par”, a scris șeful statului pe pagina sa de facebook.

El a mai spus că „eurounionisștii” de după 2009 au nimicit speranța oamenilor într-o viață mai bună în Republica Moldova, iar răsplata inevitabilă va veni la alegeri și mai ales după alegeri. Precizând că așa cum democrații au pierdut la 25 februarie 2001, în fața comuniștilor, de această dată, pe 24 februarie 2019, democrații actuali vor pierde în fața socialiștilor.

„Prin decizia de azi, de a fixa data alegerilor tocmai în februarie anul viitor, în loc de noiembrie sau decembrie anul curent, guvernarea democrată și-a trădat frica de rezultatul alegerilor și disperarea politică în care se află. Însă faptul că alegerile vor avea loc în sezonul de iarnă, le va reduce și mai mult din puținele procente pe care le aveau. Nu e prima dată când eurounioniștii cad în groapa pe care au săpat-o pentru alții”, a mai scris Dodon.

Precizăm că Andrian Candu a motivat selectarea alegerile parlamentare prin faptul că astfel doritorii de a participa la scrutin se vor putea pregăti temeinic.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram